Servis i punjenje klima uređaja

Servis i punjenje klima uređaja

Došle su ljetne vrućine, a klima uređaj u vašem automobilu ne hladi kao što je hladio prošle godine? Očito nešto nije u redu i trebalo bi napraviti pregled, odnosno servis klima uređaja te ukloniti potencijalne kvarove ili - u većini slučajeva - nadopuniti plin. 

Servis klima uređaja u automobilu u pravilu se odnosi na provjeru plina u samom klima-sustavu (gramaža plina - varira ovisno o vozilu) te provjeru propusnosti u cijevima koja se obavlja vakumiranjem sustava te konačno promjenu ulja u sustavu. 

Servis klima uređaja

Svake se godine količina rashladnog plina gubi za 3 do 8%. Iz toga razloga se tokom servisa prazni sustav, ispušta staro ulje te se ispušta i važe plin. Tim postupkom ujedno dobijemo i rezultat koliki je nedostatak plina u vozilu, odnosno rashladnom sustavu.

Generalna preporuka za servis klima uređaja je svake dvije godine kako bi se izbjegli ozbiljniji kvarovi. 

Za rezervaciju termina možete nas kontaktirati na jedan od kontakta. Također nas možete kontaktirati za informacije o cijeni servisa klima uređaja u vašem automobilu budući da je nemoguće odrediti univerzalnu cijenu jer ona varira ovisno o količini plina propisanoj od strane proizvođača.

Odgovaramo na poruke na društvenim mrežama (Facebook, Instagram), na email , Whatsapp ili brojeve:
-032/391/011
-098 824 224
-098 618 764

Slobodno nas kontaktirajte za sva pitanja. Vidimo se 😀

11.06.2021. 07:31